wts
Tartalom
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menű
 
Link
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Blog

Fémhálós irattartó papucs

Mesh fémhálós iratpapucs vagy irattartó papucs Eagle

A fémhálós irattartó papucs dokumentumok tárolására és rendszerezésére használatos.

A fémhálós irodaszer család esztétikus, kiváló minőségű, közkedvelt termékcsalád.

Mesh fémhálós irodaszerek - Fémhálós irattartó papucs - Fémhálós iratpapucs

A fémhálós irattartó papucs a újságok és iratok ideális tárolóhelye. A fémhálós irattartó papucs a fémhálós irodaszerek egyik legnépszerűbb tagja. Elegáns, tartós és igényes. Esztétikus, bármely környezetbe beleillik, az iroda mutatós és tartós kiegészítője. A/4-es méretű iratok tárolására alkalmas álló fémhálós irattartó papucs. Prospektusok, iratok, árajánlatok, magazinok és újságok tárolására és rendszerezésére alkalmas. A fémhálós irattartó papucs szétszerelt állapotban kapható, könnyedén összeépíthetõ. 

-ívelt formatervezésü fémhálós irattartó papucs
-10 cm -es gerincvastagság
-a fémhálós iratpapucs tárolási kapacitása kb. 850 lap
-Fémhálós kivitelű irattartó papucs az A/4-es méretű iratok tárolására alkalmas.
-iratcsoportosításra és tárolásra használt fémhálós iratpapucs

A fémhálós irodaszer családot az esztétikus megjelenés és praktikus használhatóság jellemzi. Munkahelyünkön és otthonunkban egyaránt sok olyan eszközre van szükség, melyek hiányát csak akkor érezzük, amikor szükség van rájuk. Fedezd fel a fémhálós irodaszer család teljes kínálatát. Nézd meg az összes fémhálós irodaszert, együtt jobban mutat. Vásárold meg most egyszerűen, akár regisztráció nélkül. A fémhálós irodaszerek soha nem mennek ki divatból. A fémhálós irodaszerek nem csak az munkahelyen népszerűek, egyre több helyen lehet találkozni velük a modern otthonokban is, esztétikus megjelenésük vonzza a tekintetet. Néhány éve nagy divatja van a fémhálós irodaszereknek, ami elsősorban annak köszönhető, hogy tartósak, dekoratívak és könnyű őket használni. Egyedi jellegüknél fogva mind az irodai, mind az otthoni íróasztal hasznos és tartós kiegészítői lehetnek. Legyen szó akár egy irodáról, akár egy modern otthonról, a fémhálós irodaszerek nélkülözhetetlenek. 

2015.12.12. 17:57, wts Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2016.12.20. 17:31
2016.06.28. 15:48
2016.06.28. 15:34
2016.06.28. 15:20
2016.02.27. 16:16
2016.02.10. 12:49
2016.02.06. 13:50
2016.02.06. 13:40
2015.12.12. 17:57
2015.09.23. 11:23
Friss hozzászólások
 
Linkek
 
Számláló
Indulás: 2015-08-31
 
Tartalom

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!